Päivähoidon turvallisuussuunnittelu

Saarsalmi, Olli
Nimeke: Päivähoidon turvallisuussuunnittelu
Tekijät: Saarsalmi, Olli (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789513321710
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: Op71
Kustantaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Sarja: Oppaita/Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus 71
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 121
Tuoteryhmät: JULKAISUSARJAT
- Opas
- Lapset, nuoret ja perheet
Kirjastoluokka: 37.41 Päivähoito
Kansalliskirjaston asiasanat: päiväkodit, turvallisuus, vaaratilanteet, riskit, riskienhallinta, päivähoito, henkilöstö, kelpoisuus, ammattitaito, perusturvallisuus, toimintaympäristö, lapset
Päivähoidon toimintayksikön turvallisuussuunnittelu on ohjeisto turvallisen ja hyvän lasten päivähoidon järjestämiseksi. Sen avulla voidaan tunnistaa ja poistaa toimintaan vaikuttavia riskejä ja tarvittaessa valmistautua niiden toteutumiseen.

Riskienhallinta on tärkeä osa päivähoidon toimintayksikön jokapäiväistä työtä. Päivähoidon turvallisuuden ylläpito ja kehittämisen edellyttävät turvallisuuden merkityksen ymmärtävää koulutettua henkilökuntaa, joka säännöllisesti kertaa tietojaan ja taitojaan. Tähän toimintaan on soveltuvin osin otettava mukaan mös päivähoidossa olevat lapset.

Julkaisu on tarkoitettu kunnallisessa ja yksityisessä päivähoidossa työskenteleville sekä päivähoidon tiloja suunnitteleville ja ylläpitäville henkilöille. Julkaisua voidaan käyttää soveltuvin osin myös avoimessa varhaiskasvatustoiminnassa.


Katso myös näitä tuotteita