Spelets märken (10 kpl) - information om problem som för orsakas av penningspel för personer som möter spelproblem i sitt arbete

Pajula, Mari
Nimeke: Spelets märken (10 kpl) - information om problem som för orsakas av penningspel för personer som möter spelproblem i sitt arbete
Tekijät: Pajula, Mari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522457325
Tuotemuoto: Tuotepakkaus
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,00 € (13,64 € alv 0 %)


Kust. tuotetunnus: MUU2012287
Kustantaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 24
Tuoteryhmät: - Päihteet ja riippuvuudet
Kirjastoluokka: 59.561 Psyykkiset sairaudet
Kansalliskirjaston asiasanat: ongelmapelaaminen, riippuvuus, pelaaminen, rahapelit, pelihimo, hoito
Behovet av tjänster i anslutning till spelmissbruk ökar fortlöpande. De som möter spelproblem i arbetet har inte alltid tillräckliga kunskaper om penningspel och de därmed förbundna olägenheterna. Det kan vara svårt att identifiera problemspelande.

Syftet med detta stödmaterial är att öka olika yrkesgruppers vetskap om och förståelse av spelproblem och att underlätta identifieringen av problemspelande.

Den fjärde upplagan, som är reviderad i enlighet med de nyaste forskningsrönen och den senaste lagstiftningen, är producerad av Institutet för hälsa och välfärd i samarbete med Huvudstadsregionens kompetenscenter inom det sociala området och Peluuri. Materialet finns på svenska och finska och i pdf-format på webbadressen www.thl.fi/pelihaitat.


Katso myös näitä tuotteita