Tietoa meistä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on kansallinen asiantuntijalaitos, joka tarjoaa luotettavaa tietoa päätöksenteon ja toiminnan tueksi terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisille, tutkijoille ja kehittäjille sekä päättäjille. Laitos julkaisee tutkimuksia, raportteja, tilastoja, oppaita, ohjeita, suosituksia, luokituksia ja tietokirjoja.

THL:n julkaisusarjat

THL:n omissa julkaisusarjoissa ilmestyy vuosittain noin 150 nimekettä, joista osa on verkkokirjakaupassa myytäviä julkaisuja. Lähes kaikista sarjoissa julkaistuista nimekkeistä löytyy verkkoversio julkaisuarkisto Julkarista.
THL:n julkaisuista lisää verkkosivuillamme

YP-lehti

Yhteiskuntapolitiikka on hyvinvointitutkimuksen avoin foorumi, jossa kuuluu ajattelun ääni. YP:n jutuilla on taipumusta saada julkisuutta, herättää uteliaisuutta, virittää keskustelua ja käynnistää toimenpiteitä.

YP:n julkaisijat ovat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Eläketurvakeskus, Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta, Kelan tutkimus ja Tampereen yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta.
Tilaa YP-lehti

Ellibsin verkkokauppa

THL:n julkaisuja on saatavana myös e-kirjoina. Pieni valikoima on myynnissä Ellibsin verkkokaupassa. Epub-julkaisut ovat maksullisia ja vaativat erillisen lukuohjelman.
THL:n julkaisuja Ellibsissä

Julkaisuarkisto Julkari

Julkari on STM:n hallinnonalan yhteinen avoin julkaisuarkisto. Julkarista löydät useimmat hallinnonalan julkaisut ladattavina pdf-tiedostona.
Julkarissa on noin 12 000 THL:n julkaisua vapaasti selailtavissa ja ladattavissa:

STM:n hallinnonalan yhteinen avoin julkaisuarkisto Julkari
Valtioneuvoston yhteinen julkaisuarkisto Valto

THL:n uutiskirjeet

THL:llä on useita temaattisia uutiskirjeitä.
Tutustu uutiskirjeisiin! 

Tilaa uutiskirjeitä tilauslomakkeella

THL mukana tapahtumissa

THL osallistuu näytteilleasettajana omalla osastollaan vuoden aikana tärkeimmille sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnatuille messuille, seminaareihin ja koulutustapahtumiin, joissa esitellään ja myydään THL:n julkaisuja.
Tapahtumista enemmän verkkosivuillamme.

.

.

.

.