Toimitusehdot

Lähettämällä tilauslomakkeen vakuutat tutustuneesi toimitus- ja maksuehtoihin, hyväksyväsi ne ja sitoutuvasi noudattamaan niitä.

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan asiakkaalle postipakettina joko lähimpään postitoimistoon tai vastaanottajalle toimitettuna.

Toimitustavat ja -maksut

  • nouto postista 4,90 € tai
  • toimitus vastaanottajalle 7,90 €
  • ulkomaille: 20,00 € (yksittäiset tilaukset). Yli 20 kappaleen tilauksissa pyydetään alennusten ja toimituskulujen osalta ottamaan yhteyttä: asiakaspalvelu@thl.fi.

Toimitusmaksu on aina tilauskohtainen. Se peritään yhden kerran tilausta kohden, vaikka tilaus toimitettaisiin useammassa erässä. Toimitusmaksu veloitetaan ensimmäisen osatoimituksen yhteydessä.
 

Toimitusajat

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika Suomeen on 7 työpäivää. Muualle Eurooppaan tilattujen tuotteiden toimitusaika on perustoimitusajan lisäksi 3–7 työpäivää ja Euroopan ulkopuolelle perustoimitusajan lisäksi 6–14 työpäivää.
Osa tuotteista on vasta tilattaessa painettavia Print-on-Demand-tuotteita, joiden toimitusaika Suomeen on 8 työpäivää.

Tuotteen saatavuus voi kuitenkin vaikuttaa toimitusaikaan. Saatavuustiedot, kuten tieto painoksen loppumisesta, ilmoitetaan aina tuotteen perustietojen yhteydessä.
Jos tilauksesta muodostuu useampi toimituserä, tilatut tuotteet laskutetaan toimituserittäin.
Tuotteen toimituksen viivästyessä oleellisesti pyrimme viipymättä ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Asiakas voi perua tilauksensa, jos toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata tilaustapahtumaansa verkkokaupassa.

 

Tilauksen peruutus ja palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja palauttaa käyttämätön ja myyntikelpoinen tuote veloituksetta. Rahanpalautus sisältää toimituskulun, mikäli palautat koko tilauksen.
 

Palauta tuote seuraavasti:

  • Täytä lähetyksen mukana oleva palautuslomake ja liitä mukaan myös lähete, jotta pystymme yksilöimään palautuksen.
  • Pakkaa kirja/kirjat mieluiten alkuperäiseen pakkaukseensa ja merkitse päälle tunnus ASIAKASPALAUTUS.
  • Lähetä osoitteeseen:

Kirjavälitys Oy
Asiakaspalautus
Hakakalliontie 10
05460 Hyvinkää

 

Virheellinen tuote

Jos sinulle toimitetaan virheellinen tai viallinen tuote, ilmoita siitä viipymättä Kirjavälityksen asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@kirjavalitys.fi

Toimitamme kuluitta uuden tuotteen. Jos tämä ei ole mahdollista, palautamme tuotteesta saamamme suorituksen saatuamme tuotepalautuksesi.

Palauta virheellinen tuote yllä mainittujen ohjeiden mukaisesti.