Edut ja tarjoukset

Saat THL:n tuottamaa monipuolista ammatti- ja tietokirjallisuutta edullisemmin hankkimalla kerralla suurempia eriä tai seuraamalla uutiskirjeen tarjouksia. Rekisteröityminen verkkokauppaan helpottaa asiointia.
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Paljousalennus -20 %

Tarjoamme 20 %:n alennuksen, jos tilaat kirjakaupastamme tuotteitamme kerralla 20 kpl tai enemmän. Hyödynnä paljousalennus ja tee tilauksesi Asiakaspalvelumme kautta, asiakaspalvelu(at)thl.fi.

Uutiskirje on uudistunut

Julkaisuja ja tapahtumia esitellyt uutiskirje lakkasi ilmestymästä vuoden 2017 lopussa. Tietoa julkaisuista ja tapahtumista saat jatkossa THL:n yleisestä uutiskirjeestä, joka on suunnattu erityisesti sosiaali- ja terveysalan päätöksentekijöille. Kirjeessä käsitellään kattavasti THL:n tutkimus- ja kehitystyön tuloksia ja se tarjoaa käytännön työkaluja palvelujen kehittämiseen sekä koottuja tietolähteitä. Ilmainen kirje ilmestyy sähköpostitse noin 10 kertaa vuodessa.

Jos olet ollut Julkaisuja ja tapahtumia esittelevän uutiskirjeen tilaaja, on tilauksesi siirtynyt automaattisesti THL:n uutiskirjeeseen. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Tilaa uutiskirje!

Asioi sujuvasti – rekisteröidy kirjakaupan asiakkaaksi!

Rekisteröityminen on maksutonta, eikä edellytä tilaamista.
Rekisteröityminen helpottaa ja nopeuttaa asiointia:

  • Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, kun aiemmin syötetyt tiedot löytyvät heti.
  • Vahtipalvelu ilmoittaa, milloin ennakkoon mainostettu uutuuskirja on ostettavissa.
  • Tilaushistoriasta näet aiemmat tilauksesi.
  • Tilauksen / toimituksen tila on seurattavissa.
  • Rekisteröitynyt organisaatio tai yritys, joka ilmoittaa Y-tunnuksen, voi maksaa myös paperi- tai verkkolaskulla. Yksityishenkilöt eivät voi tilata tuotteita laskulla.

Katso tarkemmin Tilausohjeet -sivulta.

Rekisteröidy!

ALE-HINTAAN


Ennen: 42 €
Nyt: 25 €


Vuoden 2020 uutuusvuosikirjaa myy Nuorisotutkimusverkosto