Du får THL:s mångsidiga facklitteratur till ett billigare pris genom att köpa mer på en gång eller genom att utnyttja erbjudanden och reakampanjer som finns på nyhetsbrevet. Genom att registrera dig är det lättare att göra inköp i nätbokhandeln. Alla priser inkluderar moms.

Mängdrabatt -20 %

Vi erbjuder rabatt på 20 % om du beställer åtminstone 20 stycken av produkter på en gång. Utnyttja mängdrabatten och beställa från kundtjänsten vid Institutet för hälsa och välfärd, asiakaspalvelu(at)thl.fi.

Nyhetsbrevet förnyas 

Nyhetsbrevet som gett information om publikationer och evenemang ersätts i början av 2018 av THL:s nyhetsbrev till beslutsfattare. Detta nyhetsbrev riktar sig speciellt till beslutsfattare inom social- och hälsovården. Brevet behandlar resultaten från THL:s forsknings- och utvecklingsarbete på ett övergripande sätt och ger praktiska redskap för utveckling av servicen samt en sammanställning av olika informationskällor. Detta nyhetsbrev utkommer ungefär 10 gånger om året och finns endast på finska.

Din tidigare prenumeration förs automatiskt över till THL:s nyhetsbrev till beslutsfattare. Det går lätt att avbeställa nyhetsbrevet när som helst. 

Beställ nyhetsbrevet!

Handla smidigt – registrera dig!

Registrering är gratis och förutsätter inte beställning.
Registrering gör det lättare och snabbare att göra inköp

Det är snabbt och smidigt att göra en beställning eftersom de uppgifter som du matat in tidigare finns tillgängliga.
Vakttjänsten meddelar när en ny bok som man gjort förhandsreklam för finns till salu.
Beställningshistoriken visar dina tidigare beställningar.
En registrerad organisation eller ett företag som anger ett FO-nummer kan också betala mot pappers- eller e-faktura. Privatpersoner kan inte beställa produkter mot faktura.

Läs mer på sidan Beställningar.

Registrera dig!

REA


Tidigare: 42 €
Nu: 25 €


Nyårsbok 2020 säljs av Nuorisotutkimusverkosto (fi).